Årsmöte 2022

Årsmöte för Umeå Folkmusikförening hålls lördagen den 12 februari 2022 kl. 13:00. Årsmötet hålls digitalt.

Är du inte medlem ännu, eller funderar du på om du har betalat medlemsavgiften för 2022? Mer info finns här: http://umeafolkmusik.se/bli-medlem eller bli medlem direkt på: https://forms.gle/2c2ukfxfhdLYhLo66.

Välkommen för att träffas, diskutera och påverka!
Styrelsen för Umeå Folkmusikförening


►DIGITALT ÅRSMÖTE

I enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd med anledning av corona-pandemin kommer årsmötet att hållas digitalt. Vi kommer att använda verktyget Zoom. För att kunna delta behöver du en dator, mobiltelefon eller surfplatta med internetuppkoppling, och helst hörlurar eller headset med mikrofon.

Om ni är flera som befinner er på samma plats då ni deltar i årsmötet är det bäst om ni ändå ansluter från varsin dator, surfplatta eller mobiltelefon, för att ni ska kunna delta individuellt i omröstningar.

Här finns en liten guide om hur det ska gå till på årsmötet: UFF Digitalt årsmöte 2022 instruktioner (pdf för nedladdning). 

Möteslänk till Zoom finns här.

Kl. 12:30 öppnar mötesrummet inför årsmötets start kl. 13:00. 

Lathundar från Studieförbundet Bilda


► ÅRSMÖTESHANDLINGAR

Här nedan kan du ladda ner styrelsens redovisningar och förslag till årsmötet till årsmötet som pdf-filer.

Läs gärna igenom handlingarna innan årsmötet! Det kommer självklart att finnas möjlighet att ställa frågor, kommentera och föreslå ändringar innan årsmötet går till beslut i varje fråga.

Här nedan finns valberedningens förslag till årsmötet, inklusive presentationer av de nya personer som är nominerade till styrelsen och den person som är nominerad som ny ordförande för föreningen.

►MOTIONER

En motion är ett förslag som en eller flera medlemmar vill att årsmötet ska rösta om. En motion kan handla om någonting du vill förändra eller någonting du vill att föreningen ska jobba för.

Alla medlemmar får lämna in motioner till årsmötet. Om du vill lämna in en (eller flera) motion(er), skicka den (eller dem) till ordförande Alva Marander (ordforande@umeafolkmusik.se) senast en vecka före årsmötet, lördagen den 5 januari 2022.