Årsmöte 2023

Årsmöte för Umeå Folkmusikförening hålls lördagen den 28:e januari kl. 13:00 på Ordenshuset, Skolgatan 48, Umeå.

Föreningen bjuder på fika. Alla medlemmar som deltar på årsmötet får gratis inträde till danskvällen också på Ordenshuset samma kväll.

Ordenshuset ligger i korsningen Skolgatan/Sveagatan i centrala Umeå. Ingång från gården via Sveagatan. Sveasalen ligger 1 trappa upp i huset.

Hiss finns. Handikapptoalett finns. Hörslinga finns.

Är du inte medlem ännu? Mer info finns här: http://umeafolkmusik.se/bli-medlem eller bli medlem direkt på: https://forms.gle/wY9hXsnBWiXDU9ud7.

Välkommen för att träffas, diskutera och påverka!
Styrelsen för Umeå Folkmusikförening


► ÅRSMÖTESHANDLINGAR

Här nedan kan du ladda ner styrelsens redovisningar och förslag till årsmötet till årsmötet som pdf-filer.

Läs gärna igenom handlingarna innan årsmötet! Det kommer självklart att finnas möjlighet att ställa frågor, kommentera och föreslå ändringar innan årsmötet går till beslut i varje fråga.

Här nedan finns valberedningens förslag till årsmötet, inklusive presentationer av de nya personer som är nominerade till styrelsen och den person som är nominerad som ny ordförande för föreningen.

►MOTIONER

En motion är ett förslag som en eller flera medlemmar vill att årsmötet ska rösta om. En motion kan handla om någonting du vill förändra eller någonting du vill att föreningen ska jobba för.

Alla medlemmar får lämna in motioner till årsmötet. Om du vill lämna in en (eller flera) motion(er), skicka den (eller dem) till ordförande Alva Marander (ordforande@umeafolkmusik.se) senast en vecka före årsmötet, lördagen den 21:e januari 2023.