Valberedning behöver er hjälp!

För att möjliggöra att vi får mötas som publik, i visstugor, spelgäng och på dansgolv välkomnar vi personer som på olika sätt kan bidra. Små och stora idéer och insatser behövs under året, både i styrelsen och i andra grupper.


Nu har vi i valberedningen börjat vårt arbete med att planera och presentera ett förslag till nästa verksamhetsårs styrelse. Alla ledamöter har inte möjlighet att fortsätta, så det kommer att erbjudas möjlighet för nya ledamöter att ta plats i detta fina gäng. Erfarenhet är välkommet, men man får också vara ny i en styrelse eller ny i föreningen, och allas bidrag är viktiga. Inte minst att kunna ge nya perspektiv och komma med annorlunda idéer, eller varför inte agera idéspruta, artistbokare, skribent, strukturnörd, fixare eller fikamästare.


Vill du veta mer? Har du tips på någon som skulle passa bra? Är du själv sugen? Eller vill du engagera dig på något annat sätt?
Skriv några rader till oss så hör vi av oss för att få höra lite mer! Helst innan 21 november.


Mejla till:
valberedning@umeafolkmusik.se
Hälsningar från valberedningen för Umeå folkmusikförening

Av Jolanda - 2022-10-27

Senaste nyhetsinläggen