Uppstartmöte Umefolk 8 september kl. 19.00

Även i 2023 organiserar Umeå Folkmusikförening under ledning av producenten Lisa Lestander den fina festivalen Umefolk! Nu påbörjas planeringen! Har du åsikter, idéer eller vill du hjälpa till i processen av att arrangera Umefolk?

Det bjuds nu traditionsenligt in till ett uppstartsmöte där alla som vill är välkomna att delta och dela med sig av sina tankar, idéer och önskemål kring festivalen. Vi ses online på zoom för att göra det möjligt att delta även från andra delar av landet, du behöver inte bo i Umeå för att engagera dig i Umefolk! Efter detta möte kommer vi starta en festivalgrupp för de som är peppade på att engagera sig mer i och bidra till fortsättningen av denna fantastiska festival! Mer info om vad det kan innebära att vara med i festivalgruppen delas under uppstartsmötet. Om du är intresserad av att ingå i festivalgruppen men inte har möjlighet att delta under uppstartsmötet är du välkommen att maila lisa@umeafolkmusik.se för eventuella frågor eller för att anmäla intresse. Datum & tid: 8 september kl 19 på zoom via länk: tinyurl.com/umefolk  

Av Jolanda - 2022-09-08

Senaste nyhetsinläggen