Medlemskap i Umeå Folkmusikförening

Bli medlem eller förnya ditt medlemskap i Umeå Folkmusikförening! Vi uppdaterar vårt medlemsregister och ber därför både nya och gamla medlemmar att skicka in sina uppgifter.

Teckna eller förnya ditt medlemskap inför 2021 via detta formulär: https://forms.gle/2c2ukfxfhdLYhLo66. Medlemsavgiften betalar du in via bankgiro eller Swish som vanligt - information om det finns i slutet av formuläret.

Vi ber att ALLA - nya medlemmar, gamla medlemmar, hedersmedlemmar, hela gänget - fyller i det här formuläret. Om du redan betalat in medlemsavgiften för 2021 kommer du att kunna ange det i samband med betalningsinformationen.

Om du har frågor om medlemskapet, medlemsavgiften eller medlemsregistret är du välkommen att kontakta oss på medlem@umeafolkmusik.se.

Välkommen som medlem i Umeå Folkmusikförening!

Av Elsa Reimerson - 2021-01-12