Virtuell show med Ye Banished Privateers

28 Mars Landscape ybp
Festa med pirater som om det vore 1720! Den 28 mars skulle Ye Banished Privateers ha haft en stor releasefest för nya albumet Hostis Humani Generis. Istället kommer bandet att arrangera ett livestreamat event, med en show värdig en releasekonsert!

Kurs i kulning och vallmusik med Ulrika Bodén

18 - 19 April Landscape ulrika boden foto leif wikberg 1366x914
Grundkurs i kulning och vallmusik. Kursen passar både för nybörjare och för dig som vill fräscha upp kulningskunskaper sedan tidigare. Du får även metoder för att fortsätta träna själv hemma. Medlemmar i Umeå Folkmusikförening får rabatt på kursavgiften!

Historien om Hillevi

25 April Landscape historien om hillevi
I en sann och fascinerande berättarföreställning lär vi känna fiolspelkvinnan Hillevi Öberg från Medelpad som levde som musiker i en tid då kvinnan i alla avseenden förväntades stå i mannens skugga. Efter konserten blir det traddans på Studioscenen till lokala musiker.

Northern Resonance - konsert och danskväll

2 Maj Landscape northern resonance8
I Northern Resonance prövas instrumentens potential och traditionernas gränser för att bryta ny musikalisk mark. Efter konserten blir det dans till öppen spellista!

Breda Gatan - konsert och danskväll

16 Maj Landscape if breda gatan redigerade 181318 no 9 ola flyttad
I Breda gatan möts fyra starka personligheter med stor utstrålning, som har slagit sig samman för att framföra visor med humor, svårmod och berättelsen i fokus. Efter konserten blir det dans till öppen spellista!

Kroke

25 Oktober Landscape kroke
De har gjort sig kända för att stöpa om den judiska klezmertraditionen till en egen unik musikstil. Polska Kroke har spelat i nära 30 år på scener världen över. Nu kommer de till Umeå.
Laddar...
Mån Tis Ons Tors Fre Lör Sön