GKN5 - Guro Kvifte Nesheim kvintett

14 November Landscape gkn5 beskuren
Norsk traditionsmusik i ny skepnad! Konsert med efterföljande traddans på Kafé Station.

Ethno on the road

22 November Landscape affisch etno on the road umea ht181019
Ethno i Dalarna är sannolikt världens största internationella folkmusikläger för ungdomar. Varje år väljs 5-6 ungdomar ut för att medverka på en två veckor lång turné. Nu är det dags igen, och den 22 november besöker de Umeå! Det blir workshop och konsert med ett helt unikt band med en helt unik repertoar - folkmusik från olika länder i spännande arrangemang och med en spelglädje som kan försätta berg.

Kurshelg: Spel till dans & Dans till spel

24 - 25 November Landscape ufu
Vill du lära dig spela bättre till dans eller dansa mer kommunikativt till musik? Ta chansen att anmäla dig till någon av de två helgkurser som Unga folkdansare i Umeå och Umeå folkmusikförening arrangerar 24-25 november!

Danskväll på Ordenshuset

24 November Landscape ufu
I samband med kurshelgen den 24-25 november anordnar Unga folkdansare i Umeå och Umeå Folkmusikförening danskväll i Sveasalen på Ordenshuset. Alla är välkomna!

Spel-, dans- och viskväll

1 December
Workshops och traddans på Kafé Station.

Kraja: Isen Sjunger - en vokal julkonsert i två akter

18 December Landscape kraja snurr webb
Underbara Kraja bjuder på en helkväll med välkända julklassiker och äldre folkliga julsånger blandat med egenskrivna vintersånger. Materialet framförs a capella i gruppens speciella fyrstämmiga arrangemang som trollbundit publik när och fjärran.

Mellandagsdans

28 December
Traditionsenlig mellandagsdans på Kafé Station!
Laddar...
Mån Tis Ons Tors Fre Lör Sön