Vad är folkdans? + Workshop i kadrilj

10 Oktober Landscape folkdans vad ar det webbild 1920x960
Föreläsning och kadriljkurs med föreläsare och folkdanspedagog Anna Björk (f.d. Nyander) och musiker Daniel Pettersson. Gratis inträde!

Förtrollade nätter - Norrlandsoperans symfoniorkester & Tarabband

11 Oktober Landscape ny bild webb tarabband 2019 group
Romantisk tondikt med symfoniorkesterns stråkar och förtrollande världsmusik med sextetten Tarabband.

AXVY - Konsert och danskväll

9 November Landscape axvy
Konsert och danskväll på Kafé Station! Konsert med AXVY följt av dansutlärning, låtstuga med AXVY och spel till dans med öppen spellista.

Att levandegöra gången tids musik- och danstradition

23 - 24 November Landscape ufu
Danskurs med dansaren, koreografen och danspedagogen Bert Persson och riksspelmannen Christina Frohm. Kursen inleds med ett föredrag dit medlemmar i Umeå Folkmusikförening är välkomna utan kostnad!

Södling Sessions - Konsert och danskväll

23 November Landscape s%c3%b6dling sessions
Konsert och danskväll på Kafé Station! Efter konserten med Södling Sessions blir det dansutlärning och därefter spel till dans med öppen spellista.

Lunch-/middagsteater: Fröken

25 - 26 November Landscape fr%c3%b6ken
Västanå Teater presenterar Fröken med Magdalena Eriksson och Alva Granström, två unga folkmusiker som tagit upp berättandet som levande och självklar del i sitt musicerande konstnärskap.

Mellandagsdans

28 December Landscape uff dans
Traditionsenlig mellandagsdans på Kafé Station! Låt oss fira det gamla och det nya i polskesvängar, valstakt och schottissteg.
Laddar...
Mån Tis Ons Tors Fre Lör Sön