Att levandegöra en gången tids musik- och danstradition

23 - 24 November Landscape ufu
Danskurs med dansaren, koreografen och danspedagogen Bert Persson och riksspelmannen Christina Frohm. Kursen inleds med ett föredrag dit medlemmar i Umeå Folkmusikförening är välkomna utan kostnad!

Södling Sessions - Konsert och danskväll

23 November Landscape s%c3%b6dling sessions
Konsert och danskväll på Kafé Station! Efter konserten med Södling Sessions blir det dansutlärning och därefter spel till dans med öppen spellista.

Lunch-/middagsteater: Fröken

25 - 26 November Landscape fr%c3%b6ken
Västanå Teater presenterar Fröken med Magdalena Eriksson och Alva Granström, två unga folkmusiker som tagit upp berättandet som levande och självklar del i sitt musicerande konstnärskap.

Danskurs: Valdresspringar med Amanda Östling

7 December Landscape amanda%c3%b6stling
Upptäck Valdresspringar - en fartfylld dans med speciell rytm och många turer att improvisera med!

Kraja - Isen sjunger

17 December Landscape kraja
Fly vinterkylan för en stund och möt julen till Krajas skimrande harmonier och vackra stämmor. Fjolårets konsert fyllde Idun och nu är det dags igen för Umeågruppens magiskt gnistrande Isen sjunger – en vokal julkonsert i två akter.

Mellandagsdans

28 December Landscape uff dans
Traditionsenlig mellandagsdans på Kafé Station! Låt oss fira det gamla och det nya i polskesvängar, valstakt och schottissteg.
Laddar...
Mån Tis Ons Tors Fre Lör Sön