UFF tipsar: Kammarmusikfestival

I väntan på nästa års Umefolk vill vi tipsa om att Umeå kammarmusikfestival som går av stapeln 24-26 maj i år har en hel del folkmusikinslag. Kika in här för fullt program: https://umeakammarmusik.nu/even.../kammarmusikfestival-2024/

 Fredag 24 maj kl 19.30. Musikaliskt möte: Karin Nakagawa, koto, och Svante Henryson, cello. 
Lördag 25 maj kl 14.00. Verk i vardande – musicerande samtal inför kvällens konsert. Svante Henryson, Ida Meidell Blylod och Johan Hedin 16.00 Kulturkrock på japanska – mästarklass: Karin Nakagawa möter Marcel Mukdad, oud, Murhaf Fanous, sång och bas, och Anton Teljebäck, fiol. 19.00. Folkbarock. Ida Meidell Blylod, barockviolin, och Johan Hedin, nyckelharpa.
Söndag 26 maj kl 15.00. Från Schubert till Olle Adolphson. Olle Persson, baryton, och Mats Bergström, gitarr.

Av Jolanda - 2024-05-06