Valberedningen efterlyser!

Hej kära medlemmar! 

För att möjliggöra att vi får mötas som publik, i visstugor, spelgäng och på dansgolv välkomnar vi dig och andra som på olika sätt kan bidra. Små och stora idéer och insatser behövs under året, både i styrelsen och i andra grupper. 

Nu har vi i valberedningen börjat vårt arbete med att planera och presentera ett förslag till nästa verksamhetsårs styrelse. Alla ledamöter har inte möjlighet att fortsätta, så det kommer att erbjudas möjlighet för nya ledamöter att ta plats i detta fina gäng. 

Erfarenhet är välkommet, men man får också vara ny i en styrelse eller ny i föreningen, och allas bidrag är viktiga. Inte minst att kunna ge nya perspektiv och komma med annorlunda idéer, eller varför inte agera idéspruta, artistbokare, skribent, strukturnörd, fixare eller fikamästare. 

 Vill du veta mer? Har du tips på någon som skulle passa bra? Är du själv sugen? Eller vill du engagera dig på något annat sätt?
Skriv några rader till oss senast 5 november så hör vi av oss till dig! 

Mejla till: valberedning@umeafolkmusik.se

Hälsningar från valberedningen för Umeå folkmusikförening,

Anna Nordesjö 070-251 00 42
Alva Marander 072-240 47 74
Micael Andersson 070-276 87 33

Av Jolanda - 2023-10-17

Senaste nyhetsinläggen