Umefolk 2021 - digitalt allspel

Spela Babba Lisas Hyfs'n ihop med oss! 2021 flyttar Umefolks allspel till nätet. Alla är välkomna att vara med - det spelar ingen roll om du är professionell musiker eller började spela för en vecka sedan. Häng på!

Sedan 2012 har folkmusikfestivalen inletts med en stor invigningskonsert i formen av ett allspel där alla får vara med. Redan tidigt i höstas insåg vi att själva essensen av allspelet - att samla hundratals proffs och amatörer, gamla och unga från hela världen, på en stor men trång scen - står i bjärt kontrast till de råd vi har att följa.

Som så mycket annat flyttar därför Umefolks allspel 2021 till nätet och vi bjuder in alla som vill att hemifrån spela tillsammans.

Läs mer om hur du gör för att delta här: http://umefolk.com/sv/allspel-2021-digital-edition

Av Elsa Reimerson - 2021-01-07