Umefolk 2021

26 - 27 Februari Landscape umefolk hemsida3

Umefolk 2021 blir av! Årets festival, som kommer att ges på webben, bjuder på allspel och konserter, traditionellt och experimentellt, gamla godingar och nya stjärnor, lokalt och långväga ifrån. Det blir inte som vi är vana vid men vi hoppas att vår publik kommer att hitta sätt att samlas kring Umefolk.

 "Vi står kvar och ger oss inte. Det kommer att bli Umefolk 2021. Vi arbetar på pandemins villkor och det kommer ge oss en unik festival, olik allt tidigare. Fortfarande med fokus på musikens kraft att skapa gemenskap och samhörighet” säger Alva Marander, festivalansvarig och vice ordförande i Umeå folkmusikförening.

Det färdiga festivalprogrammet kommer att finnas i sin helhet i mitten av januari - håll koll på festivalhemsidan, umefolk.com!

Missa heller inte möjligheten att delta i det digitala allspelet. Alla kan vara med, oavsett om du är professionell musiker eller började spela för en vecka sen, och alla instrument är välkomna! Läs mer på umefolk.com/sv/allspel-2021-digital-edition.