Virtuell show med Ye Banished Privateers

28 Mars 2020 Landscape ybp

Festa med pirater som om det vore 1720! Gränserna stänger och människor tvingas att isolera sig i sina hem. Vår globala värld krymper, men Ye Banished Privateers tror på att fortsätta vara sammanlänkade genom krisen.

Den 28 mars skulle Ye Banished Privateers ha haft en stor releasefest i Umeå för nya albumet Hostis Humani Generis. Istället kommer bandet att arrangera ett livestreamat event, med en show värdig en releasekonsert.

Piraterna hälsar: "Vi vill göra det här till något speciellt och storslaget. När otrygghet råder, när människor förlorar sin försörjning, när människor blir allvarligt sjuka och dör. När våra samhällsbyggen och vår medmänsklighet testas till det yttersta - låt oss hålla ihop."

► NÄR OCH HUR

Konserten sänds lördagen den 28 mars kl. 20:00.

Streamen startar kl 19.00 med en förfest där bandet berättar om vad publiken kan förvänta sig av konserten, intervjuas om det nya albumet och sina framtidsplaner samt visar upp tidigare musikvideos och pratar om hur de skapades.

Länk till stream: http://yebanishedprivateers.com/stream

► FRIVILLIGT BIDRAG

Den streamade konserten kostar ingenting att ta del av, men det ligger en omfattande arbetsinsats likväl som ekonomisk insats bakom produktionen och Ye Banished Privateers är tacksamma för allt stöd. Den som kan och vill har möjlighet att göra en donation i valfri storlek via Swish, PayPal eller Patreon.

PayPal: https://www.paypal.me/yebanishedprivateers
Swish: 123 246 26 04 (märk överföringen med "donation")
Patreon: http://www.patreon.com/yebanishedprivateers